LURF logo 

Medlemskommunikation 1, 2013

Nu har vi vores egen hjemmeside

Af Irene Larsen og Thomas Thomsen, redaktører

Man har besluttet at nedlægge de sider på EMU, der handler om læreruddannelse. Det sker en gang inden sommer, hvor man lancerer et helt nyt EMU. Se Vi bygger en "Ny EMU". Her har vi ellers - gratis - haft Medlemskommunikation liggende, siden det begyndte at udkomme elektronisk i 2006.

Bestyrelsen har besluttet, at vi laver vores egen hjemmeside, hvor vi samtidig, altså udover Medlemskommunikation, kan lave nogle fagsider.
Det er følgende:
  • kristendomskundskab/religion, der redigeres af Irene.
    Siden afløser EMU-siden www.emu.dk/sem/fag/kre/
  • KLM, der redigeres af Thomas
    Siden afløser EMU-siden www.emu.dk/sem/fag/klm/
  • it i fagene, der redigeres af Thomas.
    Siden er ny.  

Der ligger ikke så meget indhold endnu på disse sider. I må have lidt tålmodighed med os, det kommer lidt efter lidt.

Medlemskommunikation

Medlemskommunikation forelå på EMU i form af websider (en for hver artikel / anmeldelse), samt en samlet pdf-fil for dem, der måske ville printe ud. Det er ikke overført til den nye hjemmeside hvad angår ældre numre. Her vil der være en indholdsfortegnelse i form af en webside og et link til en pdf-fil. Dette gælder numrene for 2011 og ældre. Numrene fra 2012 foreligger, som vi er vant til.
Hvad angår billeder, gælder det, at de ligger på websiderne, men er ikke medtaget i pdf-filen.
Listen over bøger til anmeldelse medtages heller ikke i pdf-filen, den ligger kun som webside.
Medlemskommunikation redigeres fortsat af Irene - og tilgås nemt direkte på adressen www.medlemskommunikation.dk.

Irene Larsen

Irene Larsen

Thomas Thomsen

Thomas Thomsen

Forum

Vi vil oprette et lukket forum for foreningens medlemmer; det vil blive redigeret af Thomas. Der har været rigtig meget mail-korrespondance på det seneste, og det er uhensigtsmæssigt. Der har været usikkerhed om, hvorvidt alle fik disse mails, og nogen er af og til røget af i svinget. Redaktøren melder alle ind, men det er enhvers eget ansvar, at han har ens rigtige e-mailadresse. Redaktøren vil sørge for, at indlæggene ligger ordnet og nemt tilgængeligt. - Og så tænker man "Åh, nej, jeg orker ikke, at der er endnu et sted, jeg skal tjekke". Men her kan vi berolige jer. Det bliver sådan, at man kan vælge at få besked i sin mail, når der er et nyt indlæg. Vi glæder os til at forsøge os med denne nye service.

Lay-out

Hjemmesiden er præget af vores (forholdsvis nye) logo, blot i en anden farve, end man er vant til. Denne farve går så igen overalt. Lay-outet er måske ikke velegnet til at sælge brugte biler eller lignende, men vi har vurderet, at medlemmerne er mere interesseret i seriøst indhold end "bling-bling".

Vi er meget åbne for idéer og forslag til indhold på foreningens helt egen hjemmeside: www.lurf.dk
- læg den under dine "favoritter".